BLOG

Allergia mentes otthon

2021.03.25 16:14
Allergia mentes otthon

Önnek is problémát okoz a lakás vagy iroda levegő fertőtlenítése, vagy tisztítása? Létezik egy professzionális megoldás!

Tavasszal, ahogyan melegszik az idő egyre erősebben jelennek meg a levegőben a fafélék pollenjei. Március hónapjában már számolhatunk a mogyorófélék, az Égerfa, Szilfa, Nyárfa, Fűzfa virágzásával, majd követi őket a többi fa- és fűféle.
Most különösen nehéz a helyzet mert az allergiára jellemző náthás tünetek a Covid-19 vírus tüneteivel is mutathatnak hasonlóságot, ezért nagy odafigyelést és óvatosságot kíván meg ez az időszak. A maszkok persze védenek a pollenek ellen is, de sajnos a lakásba szellőztetés során beáramlanak és minél nagyobb a levegőben a koncentráció annál több kerül be a zárt térbe is.
Azok, akik ismerten szenvednek az allergiától, már tudják, hogyan kezeljék, milyen gyógyszereket használjanak, azonban nekik sem árt tudni, hogy nagyon sokat jelent a tünetek súlyossága szempontjából a levegő tisztasága.
Sokféle légtisztító berendezés kapható napjainkban, sokféle elven működnek, de a végcél azonos: megtisztítani a körülöttünk lévő levegőt a pollenektől, baktériumoktól, vírusoktól, penészgombáktól és különböző szagoktól.

Az egyik legkedveltebb berendezésünk:

https://www.urbanplaza.hu/otthoni-ozonos-levego-fertotlenites