Xiaomi Viomi SE Fekete robotporszívó, és felmosó 360 fokos lézertapogatással

Raktáron 10 db
A padló még soha nem volt ilyen tiszta

 

 

A legújabb generációs Viomi SE tisztító robot tele van innovatív megoldásokkal, amelyek még hatékonyabbá teszik munkáját. A porszívót a legújabb lézerradarral, integrált porszívó és felmosó rendszerrel szerelték fel, amely tisztán és fényesen hagyja a padlót. Hatékonyan kiküszöböli az összes akadályt, és a nagy szívóerővel rendelkező robusztus motor minden típusú szennyeződéssel és szennyeződéssel megbirkózik.

 
 Ütemezett és hatékony munka

 


A precíz LDS lézerradarok legújabb generációja 360 fokos globális letapogató és térképező rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a robot pontos tervezését. A 6 x 360 ° / s magas pásztázási frekvencia, akár 8 méteres hatótávolsággal kombinálva, könnyű és gyors irányítást tesz lehetővé még sok akadályt tartalmazó helyiségekben is. 


 
Rendkívül nagy teljesítményű processzor

 


Az 1,2 GHz-es működési képességekkel és SLAM algoritmussal rendelkező Cortex-A7 chip gyors cselekvést, feltérképezést és valós idejű útválasztást tesz lehetővé. A tisztítási hatékonyság 30% -kal nőtt a V2 Pro modellhez képest, az optimalizált útválasztásnak köszönhetően a tisztítási idő még rövidebb.  
Hatékony, felületétől függetlenül

 


Az intelligens frissítés, a többrétegű térképek automatikus felismerése és az újratervezés nélkül a robot gyorsan és egyszerűen használható, akár többszintű otthonokban is. A robot legfeljebb 5 térképet tárol, ennek köszönhetően automatikusan alkalmazkodik egy ismert térhez és hatékonyan megtisztítja az egyes helyiségeket. 


 
Munkarend igényes vásárlók számára


 


Az alkalmazás lehetővé teszi akár 7 feladat megtervezését, amelyek lehetővé teszik a takarítást igénylő órák vagy helyiségek kiválasztását. Ezenkívül mindegyik séma lehetővé teszi egy adott szívóerő, de a felmosási szint beállítását is. A robot az egyes helyiségeket másképp tudja kezelni, az igényektől és a szennyeződés szintjétől függően.

 

 


Hihetetlen erő
Rendkívül nagy, 2200 Pa szívóerő korlátlan tisztítási lehetőséget kínál. A robot könnyen megbirkózik a hajjal, az ételmaradékkal és a porral. Ezenkívül a motor fejlesztéseinek köszönhetően a V2 Pro-val jelentősen megnőtt a tisztítás hatékonysága a kemény felületeken, de a szőnyegeken is.

 

 

A padlók gondtalan tisztítása

 


A robot állandó nyomású vízszivattyúval van felszerelve, amelynek működését a fennmaradó vízmennyiség és különféle külső tényezők nem befolyásolják. A megszakítás nélküli munkának köszönhetően biztosítja a felmosógép megfelelő nedvességét, és ezáltal jobb tisztítási teljesítményt. A víz áramlását szükség szerint szabályozzák. Három hidratáltsági fokozat közül választhat, és egy nagy, 325 cm2-es felmosógép lehetővé teszi minden hely alapos tisztítását.

 
Igényes útvonal

 


Az innovatív Y-Mopping 2.0 rendszer egy frissített algoritmus, amely több kézi tisztítást szimulál. A szennyeződés típusától függően a robot maga választja ki a megfelelő módot. Az S alakú útvonal lehetővé teszi a hatékony tisztítást és a por gyors eltávolítását a felszínről. Másrészt az Y alakú nyomvonal makacs szennyeződéseket alkalmaz, amelyek a kétirányú porszívózásnak és mosásnak köszönhetően könnyen eltávolíthatók.


 
Hosszú távú munka a még jobb eredmények érdekében

 


A rendkívül hatékony, 3200 mAh kapacitású akkumulátor 150 perc folyamatos üzemet tesz lehetővé. Az akkumulátor egy ciklusa alatt a robot könnyen megtisztíthat egy majdnem 200 m2-es területet, vagyis az egész házat vagy egy lakást többször is. A hatékony akkumulátor és az innovatív térképészeti rendszerek kombinációja lehetővé tette az eszköz ilyen magas hatékonyságának és hatékonyságának elérését. 


 Az akadályok nem jelentenek problémát 

 


A tisztító robot képes leküzdeni az akadályokat, és minden szobához könnyen hozzáférhet. A Viomi SE 12 érzékelővel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően könnyedén képes megbirkózni 2 cm magasságig minden akadályon, és felismeri többek között egy szőnyeget, amelyre a készülék rá tud hajtani.

 

  
Egyedi takarítás

 


A robot lehetővé teszi, hogy tisztító zónákat jelöljön ki az alkalmazás segítségével. A helyiségek és szobák szabad megválasztása lehetővé teszi a személyre szabott takarítást. Ezenkívül a rendszer lehetővé teszi virtuális falak vagy tiltott területek beállítását, hogy a porszívó csak meghatározott helyeken mozoghasson.
Könnyű nyelvválasztás

 


A Viomi SE 11 különböző nyelvet támogat, beleértve a lengyel nyelvet is. A konkrét robot-állítások megértése könnyebb, mint valaha. A nyelv módosítása néhány másodperc alatt elvégezhető egy dedikált alkalmazásban.

 


Folytatja a megszakított munkát

 


A robot intelligens folytatása a kisütés után is lehetővé teszi a tisztítás folytatását ugyanott. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, a készülék leáll, és visszatér az alapra, és amint az akkumulátor feltöltődik, visszatér az előző helyre, elkerülve a felület átugrását vagy megismétlését.

 


Beleértve
 

Viomi SE intelligens porszívó


Töltő állomásTápegységFő kefeVíztartály2 az 1-ben víztartályÚjrafelhasználható nedves törlőkendőÚjrafelhasználható kendő nedves és száraz törléshez2 x oldalkefe
 

Leírás


 
Modell
V-RVCLM21AMéretek
350 x 350 x 94,5 mmSúly
4,4 kgAkkumulátor-kapacitás
3200 mAhSzívóerő
2200 PaPortartály kapacitása
300 mlVíztartály kapacitása
200 mlAlkalmazásvezérlés
IgenMunkaidő
Legfeljebb 120 percFunkciók
Tisztítási tervezés, önrakodás, távirányítás, virtuális fal, felmosásAz akadályok maximális magassága
2 cm96 699 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről