Vérnyomáscsökkentő Teakeverék (50g)

Raktáron 1 db
A vérnyomáscsökkentő teakeverékünk kifejezetten ajánlott szívbetegségek és magas vérnyomás esetén.

Segíthet: Flavonoid tartalmának köszönhetően a szívizmok oxigén ellátásában. Fájdalom és légszomj. Procianidin tartalma csökkenti a vérnyomást.

▫️ Méret: 50 g

️ Természetes gyógynövények, gondos kezekkel gyűjtve a csodálatos Lengyelország végtelen mezőiről.

Kiemelt összetevők
A Citromfű nyugtató hatását már évszázadokkal ezelőtt is nagyra becsülték. Segíti az emésztést és serkenti a máj működését.
Az orbáncfű immunerősítő és hangulatjavító, stresszoldó hatással bírhat. - Figyelem! Az orbáncfű a gyógyszerek lebontásának hatásmechanizmusát befolyásolhatja. Kérdezze ki róla orvosa véleményét mielőtt fogyasztaná!
Az erdei szamóca flavonoid tartalmának köszönhetően segíti a szívizmok oxigén ellátottságát.

"Skarby polesia" az-az Polézia kincse
"Skarby polesia" annyit jelent, mint Polézia kincse. Ez a gyönyörű vadregényes tartomány Lengyelország legtermőbb vidékei közé tartozik, ahol több mint 100 fajta gyógynövény található meg.

A híres lengyel herbalista és méhész, Oleksandr receptjei alapján készült gyógynövény teakeverékek az egészség kézzel fogható mentorai. Ezek az ősi receptek szájról-szájra és generációról-generációra szállva maradtak fenn.

Kóstolja meg a "Skarby polesia" különleges gyógynövényes teakeverékeket és nyűgözze le vele a vendégeit, szeretteit és nem utolsósorban saját magát.

Összetevők: Kislevelű hárs (Tilia cordata), Erdei deréce (Epilobium angustifolium), Réti legyezőfű (Filipendula ulmaria), Közönséges orbáncfű (Hypericum perforatum), Citromfű (Melissa), Erdei szamóca (Fragaria vesca), Fehér akác (Robinia pseudoacacia).
1 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről